OPENINGSUREN

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zon- + feestdagen
gesloten

UW PARTNER IN SANITAIR, VERWARMING EN KEUKEN

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen als leverancier en plaatser van badkamers, sanitair, verwarming en keukens in Dworp en omgeving, biedt Eurintex een uitgebreid gamma aan diensten en producten aan.

Van verkoop tot ontwerp

Hieronder zetten wij op een rijtje wat wij allemaal voor u kunnen betekenen:

  • Verkoop van sanitaire installaties
  • Zowel voor professioneel als particulier
  • Showroom aanwezig met technische begeleiding en ondersteuning
  • Onderhoud en herstelling van installaties
  • Installeren van verwarmingsketels werkend op aardgas of met stookolie
  • Badkamerontwerp mogelijk
  • Ruim aanbod voor ieders budget
  • Begeleiden zelfplaatsers

Neem snel contact met ons op

Neem contact met ons op voor uw sanitair, verwarming of keuken.

SANITAIR: INSTALLATIE EN ONDERHOUD

Wij beschikken over een groot gamma sanitaire producten. Modern, klassiek of gewoon zeer comfortabel. We denken aan een moderne inloopdouche,een trendy badkamermeubel met veel opbergruimte of een praktisch, gemakkelijk te onderhouden hang-wc. Het sanitair in uw woning bepaalt in belangrijke mate uw wooncomfort. Denk maar aan die verkwikkende douche in de ochtend of aan een warm, ontspannend bad in het weekend.

Installatie van zonneboilers

Bij Eurintex bent u aan het juiste adres voor een professionele installatie van uw sanitair in Dworp en omgeving. Wij bieden altijd oplossingen aan die mooi, kwalitatief, milieuvriendelijk en economisch zijn.

U kan bij ons eveneens terecht voor de installatie van een zonneboiler. Hiermee kan u zorgen dat uw warm water voor een groot deel opgewarmd wordt door het opvangen van zonnewarmte op het dak van uw woning. Voor de plaatsing van een zonneboiler zijn er nog bepaalde premies die u kan aanvragen.

UW VERWARMING, ONZE ZORG

Eurintex heeft heel wat mogelijkheden in huis voor uw verwarming. Het resultaat? Een professionele, kwaliteitsvolle en duurzame verwarmingsinstallatie voor een optimaal wooncomfort.

Ook met hernieuwbare energie

Voor de klassieke centrale verwarming, op aardgas of stookolie, kunnen wij zowel radiatoren als vloerverwarming aanbieden.

Daarnaast bent u ook bij ons aan het juiste adres voor een verwarming op hernieuwbare energie. Zo kan uw verwarming ook aangesloten worden op een warmtepomp. Deze onttrekt warmte uit aarde, water of lucht en verhoogt dan de temperatuur door compressie. Deze hernieuwbare energie zal in de toekomst alsmaar belangrijker worden.